keskiviikko 14. marraskuuta 2012

22 | Kankea Kiiluri.

Menin siis tänään Kille nimisellä möhkäleellä. Olin lauantaina  ensimmäistä kertaa tauon jälkeen kokeilemassa miten pystyn ratsastamaan ja menin Bobbylla, mutta en jaksa siitä kirjoittaa kun oli vain leikkitunti. Olen jo pitkään toivonut, että saisin kokeilla Killeä, koska en sillä ole koskaan mennyt ja nyt sitten sainkin mennä sillä :)

Menimme tunnilla siirtymisiä kaikissa askellajeissa. Alkutunnista pyysin vain, että Kille kävelisi eteen ja aloin taivuttelemaan heti alusta aika reilusti koska se painoi aika paljon vasempaan. Sain sen hetkittäin tosi kivasti kulkemaan pyöreänä niin, että se ei painanut minnekkään ja hetkittäin se oli tosi vahva edestä ja lähti jyräämään. Siirtymisissä koitin keskittyä apujen reagoimiseen. Annoin ensiksi ihan pienesti pohkeita ja jos ei ragoinut niin annoin heti raippaa. Lopputunnista se reagoinkin ihan kivan nopeasti pohkeeseen. Varsinkin vasemmassa laukassa, jouduin ottamaan tosi reilusti sisäohjasta ja taivutin ihan reilusti yli, että se vähän pehmenisi. Tuli ihan hyviä hetkiä, mutta useimmiten Kille vain lähti jyräämään eteenpäin. Ravissa Kille kulki turhan pitkänä, ravi olisi saanut olla enemmän ylöspäin, eikä niinkään eteen.



Olin kaiken kaikkiaan ihan tyytyväinen tuntiin, koska oli tosi kivoja pätkiä, mutta myös tosi huonoja. Haluaisin ensi viikollakin mennä jollakin tosi randomilla, jolla en ole mennyt. Kaikki kuvat on ottanut Anna H, yllätys yllätys :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti