maanantai 26. marraskuuta 2012

23 | Postausinto hukassa?

Minun pitäisi kyllä vähän ryhdistäytyä tämän postailun kanssa, kun ei millään innostaisi. Kerron nyt tässä postauksessa keskiviikon tunneista. Meillä oli sijaisena Tuikku, koska oma opettajamme oli kipeä. Menin kaksi tuntia, koska minulla on vieläkin rästejä siitä, kun minulla oli aivotärähdys. Menin ensimmäisen Dänilla ja toisen Mialla.

Menimme ensimmäisellä tunnilla kavaletteja. En ollut ennen mennyt Dänillä, mutta tiesin sen olevan tosi energinen ja aika herkkä suusta. Teimme alkutunnista ympyröitä puomien yli ravissa ja laukassa ja sitten lopputunnista kolmikaarista, jossa piti vaihtaa laukat. Koko tunti meni siihen, että koitin saada Dänin kuuntelemaan apujani ilman, että se juoksi alta pois. Aina kun otin pidätteen Däni heitti pään taivaisiin ja laski selän. Koitin sen takia ratsastaa mahdollisimman paljon istunnalla, mutta se ei istuntaa kauheasti esteiden välissä kuunnellut puhisi vain menemään. Koko tunnin aikana meillä oli Dänin kanssa, ehkä yski pätkä milloin se olisi kuunnellut mua. En kauheasti Dänistä tykännyt, mutta sijainen oli tosi kiva ja antoi hyviä neuvoja. Kaikki kuvat c. Anna.


Sitten toiseen tuntiin Mialla. Jos totta puhutaan, niin en muista mitä tehtävää me teimme tunnin aikana, mutta siihen liittyivät ainakin etuosakäännökset ja pohkeenväistöt. Mia oli heti alkutunnista yllättävän reippaan oloinen ja alkoi heti hakea tuntumaa edestä, jota se ei yleensä tee. Se kumminkin teki sitä, että kun teimme voltteja pitkän sivun keskelle, niin jos joku teki vastakkaisella puolella samaan aikaan volttia, niin se lievästi sanottuna sekosi ja ei suostunut liikkumaan ja pukitteli ja pomppi ja hyppäsi vastakkaisella puolella olevan eteen. Yritin sitä hillitä vain sillä, että taivutin sitä reilusti sisään ja koitin keksiä sille muute tekemistä. Kerran Mia flippasi ihan kunnolla jaloppujen lopuksi se päättyi siten, että istuin ponin kaulalla ja poni pukitti ja revin sen päätä ylös. No pysyin kumminkin selässä. Käytin kaiken tuon energian hyödyksi ja poni oli parhaimmillaan ikinä. Minun piti oikeasti pidätellä ponia ja poni oli melkein koko tunnin tosi hyvin tuntumalla. Olin todella tyytyväinen tuntiin ja Mia oli parhaimmillaan pitään aikaan. Valitettavasti tästä tunnista ei ole kuvia, mutta tähän loppuun yksi vanhempi kuva miasta ♥ voitte ite pohtia, että mitä siinä tapahtuu :DD


2 kommenttia: