keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

71 | Huominen lähenee...

Huomenna me siis lähdemme sinne Lappeenrantaan tuntiratsastajien SM:eihin. Lähen siis Lucialla ja karsintaluokka on perjantaina ja lähden luokassa kuudentena. Karsintaluokassa ratana on HeB:0 ja finaalissa lauantaina on Aikuisratsasmerkin kouluohjelma. Vähän alkaa jo jännittämään... Olin sunnuntaina ja maanantaina valkussa Luspalla ja treenailtiin vähän SM:eihin.

Pääsin käväsee Bobbynkin selässä ♥
Mentiin sunnuntaina aika rennosti ihan vain siirtymisiä, kun hepoilla oli ollut juuri loma ja niitä oli vähän vain liikuteltu ennen sitä. Luspa oli ihan super hyvä sunnuntaina, saatiin tehtyä tosi hyviä siirtymisiä. Yleensä siirtymiset on meille aika hankalia, Lucia alkaa aina venymään sikana ja katsoo yläkautta silmiin. Nyt kun muistin itse ratsastaa siirtymisissä enemmän pohkeella, niin Lucia säilytti muotonsa tosi kivasti. Toivottavasti saataisiin sellaisia siirtymisiä radallakin.

alkuverkkaa

hienosti istun tuolla :D
Maanantaina kävin myös päivällä ratsastamassa Simppaa. Tein sillä paljon keskiraveja, kun minulla on ollut ongelmana vähän kaikilla hevosilla, että en osaa istua keskiraveissa. Alan hylskyä ihan sikana ja jalka ei pysykiinni ja kädestäni tulee tosi epätasainen ja vähän kovakin. No tein sitten aika paljon niitä. Aluksi laukassa oli tarkoitus tehä laukanvaihtoja käynnin kautta, mutta meillä ei oikein laukkaaminenkaan onistunut, niin laukkasin sitten vain ympyrällä ja koitin saada laukan kivaksi. Lopuksi sain tehtyä vähän niitä vaihtojakin. Ja muutama kuvanen löytyy...


Maanantaina valkussa mentiin vähän rataa. Tultiin eka vain raviosuus ja sitten sen jälkeen vain laukkaosuus. Meillä ei oikeen mennyt putkee. Varsinkin keskiraveissa en istunut kunnolla ja hylskyin vain ja kädestäni tuli tosi epävakaa. Lucia ei muutenkaan edennyt oikein kunnolla ja painoi aika paljon kädelle. Vasemman laukan nosto meni ihan perselleen ja keskilaukat ei lähtenyt kunnolla eteen. Kai nyt mikää ei onnistu ku ridaaja ei osaa. Saatiin kumminkin tehtyä ihan kivoja pysähdyksiä. Sentään joku on alkanut onnistua meiltä.

oivoi mun kädet......

Mulla ei ookkaa enää treenei ennen SM:ei. Ridaan Lucian kisapaikalla torstaina. Huomen meen tallille aikasi aamul ja siistin sitä vähän ja pesen sen. Sit sen kamat pitää myös puunaa yms yms, että huomenna tulee olemaan pitkä päivä. Toivottavasti meillä nyt menis Lucian kanssa hyvin sillon perjantaina ja päästäis finaaliin. Ainahan voi toivoa :) Simppa kuvat on ottanu Anna ja muuten kuvii on ottanu Renee, Anna ja Mona, kiitos!

8 kommenttia:

 1. Tsemppii kisoihin!!! hehe ajattelinki ehdottaa et käyt testaa tota koulukenttää siin o mahtava pohja!!

  VastaaPoista
 2. oh my god nois mun ottamis kuvis on ihana laatu (Y) :DD

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkönen poni<3 ja kivassa muodossa noissa tokan päivän kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meinaat varmaa tota tos ylimmäs kuvas olevaa ;)

   Poista