perjantai 30. elokuuta 2013

75 | Jeij mun polvi!

Moikka! En oo kirjotellut nyt hetkeen, kun en ole käynyt ratsastamassa vähään aikaan. En ole pystynyt ratsastamaan polvenia takia kauheasti. Huomenna menen magneettiin ja maanantaina saan kuulla tulokset. Kumminkin sain nytten luvan vielä tämän viikon ratsastaa ja sen jälkeen katsotaan uudestaan mitä saan tehdä ja mitä en. Olin nyt kumminkin eilen tunnilla ja menin Luspalla. Tarkoitus olisi mennä sillä A-Merkki sunnuntain kisoissa.

Tunnilla me kokeiltiin eri tehtävillä, että pystyyhän säätelemään hevosen tahtia ja askeleen pituutta jne. Säädeltiin tosi paljon hevosen tahtia esimerkiksi hetkittäin mentiin ihan tarkoituksella vähän kipittävää ravia ja hetkittäin sellaista mummo köpöttelyä. Kokeilimme, että pystymmehän säätelemään myös hevosen tahtia, eikä vain askeleen pituutta. Menimme myös kokoomisia ja pidentämisiä. Tunnilla ei ehkä ollut tarkoitus saada hevosta niinkään täydellistä koottua ravia vaan enemmänkin katsoa, että kuunteleehan se pidätteitä ja pohkeita ja askellajit on helposti säädeltävissä.

Hetkittäin mulla oli Luspan kanssa vaikeuksia saada sitä liikkumaan ja hetkittäin se ei meinannut rauhottua sitten millään. Tunti meni kumminkin ihan hyvin. Lucia on ollut joskus parempikin, mutta se oli nyt aika kevyt edestä ja kuunteli ihan hyvin hetkittäin. Oli kyllä kiva päästä ratsastelemaan sillä ♥ Pari kuvaa ja lyhyt video (videokamerasta loppui akku) © Anna H, kiitos!! Lauantaina taas valkku :)
2 kommenttia:

  1. ihana luspanaadi varsinki kolmannes kuvas<3 mä en pysty avaa tota videoo, ku se on muka yksityinen :(

    VastaaPoista