sunnuntai 1. syyskuuta 2013

76 | HeA-debyytti!

Tänään oli siis koulukisat, jossa menin Luspalla A-merkin. Se oli siis mun eka HeA-rata ja siihen nähden meni aika hyvin :). Eilen oli myös valkku, josta en jaksa kertoa kauheasti, kun ei ole kuviakaan. Se meni kumminkin ihan normaalisti, mentiin radan osia.

Tänään aamuna ahkerana menin tallille letittämään Lucian, jotta se olisi mahdollisimman edustavana kisoissa. Puunasin ponia myös hyvin ja rapsuttelin sitä. Sykeröistä tuli vähän muhkut, kun en jaksanut nyppiä harjaa paljoakaan. Lucia meni ennen minua B:n ja oli kuulemma ollut vähä lötkö silloin, joten ajattelin, että ratsastaisin sen mahdollisimman hyvin pohkeen eteen. Mulla oli vähän turhan pitkä verkka-aika, kun menin suoraan selkään, kun edellinen tuli alas. Koitin kävellä mahdollisimman pitkään, mutta yliverkkasin silti... Luspalle sellanen noin 30 min verkka ois aika hyvä. Luspa oli kumminki verkas ihan hyvä, koitin vain muistaa pitää sen lyhyenä ja saada askelta nousemaan maasta. Kun annoin raipan pois se hyytyi aika paljon.

No rata menikin sitten siinä, että vain puskin sitä liikkumaa. Paperissa ei edes lukenut mitään siitä, kun koko radan jouduin puskemaa sitä liikkumaan. Fiilikset radan jälkeen ei ollut mitkään parhaat maholliset. Ärsytti vähän kun se hyytyi niin täysin. Meidän toinen vastalaukka ei noussut ollenkaan ja saimmekin siitä 3, jossa luki väärä laukka. Musta keskilaukat suju ehkä parhaiten, mutta saatiin niistä vaan 6 ja pohkeenväistöstä, joka ei sujunut, niin saatiin 7,5. Alakertaan tuomari ei laittanut mitään kommenttia.

Saatiin kumminkin 60,52 prossaa, joka on musta aika hyvä ekaksi A:ksi :) Oltiin kait jaetulla 3. sijalla, mutta vain 2 sijoittui. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti seuraavia pettymyksiä. Tässä pari kuvaa © Sonja W, Anna H ja Aino K, kiitos paljon kaikille, jotka jaksoivat kuvata!!7 kommenttia:

 1. hei sul ei ees menny huonosti ja voit olla tyytyväine noihi prossii!! :D outoo ku se tuomari kommentoi nii vähän, just yleisvaikutelma ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii mul ei lukenu siel sanaakaa :D mutta se tuntui huonolta :D

   Poista
  2. noo se ei näyttäny ainakaa sillon ku näin :D

   Poista
 2. nyt alkaa olla uuden postauksen paikka! :) 24 päivän postaustauko huolestuttaa mua, kai oot ilmottautunu estekisoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukio vie mun kaiken ylimääräsen ajan, jonka voisin käyttää postauksiin :( ja en ole tulossa estekisoihin :D

   Poista
 3. minä olen käynyt lukion! ja ei se mitään aikaa vie :D kunhan käy koulussa ja tulee kotiin, koeviikolla erityisesti on pelkkää aikaa, koska se on ihana loma<3 kaipaan noita huolettomia aikoja, nauti niistä! abivuoden keväällä, kun otat pääsykoekirjat kauniiseen käteen, huomaat että lukioaikana ei tarvinnut opiskella todellisuudessa yhtään. paitsi jos nyt on eka koeviikko meneillään, niin annettakoon armoa: muistan, että ensimmäisellä koeviikolla saatoin jopa lukea muutamaan kokeeseen, koska kaikki väittivät, että numerot laskevat lukiossa. yhden ysin taisin saada ja tajusin, että eipä näihin oikeastaan kauheasti kannata uhrata aikaa. kurssit pitää päästä läpi ja ylioppilaskokeissa kannattaa menestyä! onnea lukioajalle, ihanaa kun joku on vielä kertomassa, mitä pitää tehdä. ota kaikki irti ja postaa kuitenkin kerran viikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miira harmi vaa mul ei suju toi opiskelu yhtä luonnostaa ku sult :D mun pitää jopa opiskella että pääsen kursseista läpi! ja ei muutenkaan nyt ole oikein ollut intoa postailla :P

   Poista