tiistai 14. elokuuta 2012

2 | Kauden aloitus !

Heissan ! Husössä alkoi siis eilen uusi kausi ja minulla oli tänään ensimmäinen tunti. Jouduin vaihtamaan perjantain tunniltani pois, koska tunti lopetettiin ja sen tilalle tuli alkeiskurssi, vaikka sinne minä olisin paremmin sopinutkin :D En kumminkaan jää vakituisesti tiistaille vaan vaihdan lauantaille, mutta sinne vapautui nytten vasta paikka. Ja anteeksi että teksti on kauhean sekava, koitan panostaa seuraavaan tekstiin enemmän.

Nyt kumminkin tuntiin. Menin tuntini Korpulla. En ole Korpulla melkeinpä tasaan vuoteen mennytkään ja minulla oli ehkä vähän negatiiviset ennakkoluulot tunnin suhteen. Meitä oli onneki vain 5 joten opettaja ehti hyvin neuvoa kaikkia. Tunnilla yritettiin korjata ratsastajan istuntaa ja saada hevoset reagoimaan pienille avuille. Yritin heti alkutunnista saada Korpun reagoimaan pieneeseen pohkeeseen ja vähentämään raipan käyttöä. Samalla myös yritin saada katseeni ja pääni nostettua ylös, koitin olla nojaamatta taakse ja työntämättä jalkojani liian eteen. Tunti oli kaikkiaan ihan onnistunut, Korppu oli vain aika laiska ja jäi painamaan oikeaan ohjaan, mutta tunnilla tuli tosi kivoja hetkiä. Paljon sain opettajalta kommenttia, että minun pitää rentouttaa ulkokäteni, etten jää sieltä vetämään ja kun sen muistin tehdä, Korppukin rentoutui ja lopetti oikeaan käteen painamisen. Tästä se sitten lähtee !2 kommenttia:

  1. Kiva et taas kirjottelet, sun tekstei on kiva lukee ku ne ei oo liian pitkii! Meetsä enää ollenkaan poneilla?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva et tykkäät :D mut siis en oo enää ponitunneil, mut meen lauantain kouluvalmennukseen ja meen siel ainaki tän vuoden poneil ku on viek yks poni vuos jäljel :)

      Poista