maanantai 6. toukokuuta 2013

61 | Tuuppailua

Hei taas! Ihanaa, kun kesä alkaa pikkuhiljaa saapua ja voi pyöräillä tallille ♥. Mä pyöräilin lauantaina tallille ja takasin ja olin kyllä ihan kuollut, kun pääsin kotiin. Matkaa taitaa olla vähän vajaat 16 km yhteen suuntaan. Huomaa ettei ole vähään aikaan tullut pyöräiltyä. Alotin muutenkin tällasen kuntokuurin, eli herkkulakko ja sitten paljon urheilua! Kesäkuntoon voi olla vähän myöhäistä päästä, mutta ehkä sitten toppatakkikuntoon :D.

Menin siis lauantaina 9:00 irtotunnille Erkillä. Siitä onkin hetki, kun olen viimeksi Erkillä mennyt niin oli kiva päästä ratsastamaan sillä pitkästä aikaa. Me mentiin tunnilla vähän suoruutta ja aloitettiin tunti sillä, että otettiin  jalustinhihnan ylimääräinen pää ulkokäteen. Alkutunti oli aika kamala. Erkki painoi ihan sikana vasempaan käteen ja varsinkin laukassa se vain painoi ja painoi. Laukkojen jälkeen me otettiin jalustinhihna pois. Tultiin sitten aina kun hyvä kohta tuli niin rata poikkisuuntaan leikkaa ja ravi-käynti siirtyminen ja uralla ravi käynti siirtymisiä.Tässä vaiheessa Erkki alkoi tulla oikein kivaksi ja pehmeäksi. Vähän se oli vielä vino, että oikeaan kierrokseen tein vähän vastataivutuksia, että sain sen suoraksi ja pois vasemmalta ohjalta. Lopputunnin Erkki olikin sitten oikein mukava ♥. Sillä olisi kiva mennä useemminkin. Tässä vielä pari Maijan ottamaa kuvaa alkutunnista.


Valkussa me mentiin sitä HeB:0 rataa. Alotettiin verkka radan sisällä ja tehtiin vähän itsenäistä verkkaa nopeasti. Lucia oli heti alusta alkaen parempi, kuin viime kerroilla. Se kuunteli pohkeita paljon paremmin ja ei ollut yhtä painava edestä. Radalla se hyytyi taas vähän, muttei läheskään yhtä pahasti kuin viime kerralla. Suurimmat virheet olivat varmaan se, että en osaa tehdä oikean kokoisia voltteja, annan ponin valua pitkäksi ja en valmistele tarpeeksi. Mutta kumminkin jos se on tuollainen sunnuntaina niin en tule ainakaan kuolemaan radalle. Kuvia ei valitettavasti ole :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti