torstai 23. toukokuuta 2013

64 | Vähän alkaa jo jännittää...

Lauantaina on nimittäin esra (eli etelä-Suomen ratsastuskoulujen väliset mestaruudet). Menen siis Lucialla ja ensiksi siellä on karsintaluokkana kn. Karsintaluokan viisi parasta pääsevät finaaliin, jossa he vaihtavat keskenään hevosia, niin että ensimmäinen ottaa viidenneksi tulleen hevosen, toinen ensimmäisen jne. Finaaliluokkana on HeC joku :D. http://www.hyvura.fi/ tuolta löytyy kisakutsu, jos jotain kiinnostaa mennä katsomaan.

Menin tiistaina Lucialla sitten koulupienryhmään vähän treenaamaan kisoja varten. Lucia oli alkutunnista vähän hassu. Se liikkui ihan kivasti eteen, mutta oli vähän kankeampi kuin yleensä. Meillä tuli kumminkin pari tosi hyvää pätkää, mutta oli niitä heikompiakin. Yleisesti ottaen tunti meni kumminkin ihan hyvin. Pari kuvaa © Anna H ja Miira H. Ja oikeesti mä en kestä näit mun ilmeit kuolen kohta... No te ainaki saatte ain hyvät naurut ku katotte mun ilmeit näis kuvis ... xD


Eilen menin myös Lucialla. Alunperin meidän piti mennä maastoon, mutta koska satoi sen verran paljon, niin me mentiin sitten maneesiin. Mentiin itsenäistä koulua ja siellä oli yksi este, jota sai tulla jos halusi. Mäkin tulin sen jopa kerran. Normaalisti meidän kauden vikat tunnit ovat tällaisia, mutta pidettiin nyt tämä "vika" tunti ja mennään sitten ensi kerralla maastoon.

Todisteita ;)
 Lucia oli eilen  tosi hyvä. Se säilytti hyvin siirtymisissä muotonsa, jolloin se yleensä minulla aina nousee, ja oli tosi kivasti pohkeen edessä. Oli kiva, kun sai mennä itsenäisesti, niin pystyi tekemään juuri niitä juttuja mitä meidän tarvitsi treenata. Mä tein sitten aika paljon niitä siirtymisiä. Lucia oli kyllä tosi kiva. En laukkaillut kauheasti, koska Lucia tuntui laukassa heti ekasta nostosta alkaen tosi hyvälle. Tein kumminkin muutamia laukka-käynti siitymisiä, koska niitä on kn:ssä. Vähän jo jännittää toi esra, koska kun on mennyt nyt sen verran hyvin niin jos sitä voisi sinne finaaliin päästä... No aina sitä voi toivoa :) Kuvista kiitokset Annalle :)7 kommenttia: