sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

54 | Aurinkoinen päivä ja hepanvaihto valkku :)

Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä, joten tuli vähän oteltua kuvia varsojen kanssa :). En ole tainnut täällä siitä ainakaan hirveästi kertonut, mutta olen syyskuusta hoitanut Bobbyn rinnalla sellaista söpöä hevosherraa. Se on sellainen toukokuussa 4-vuotta täyttävä ruuna. Sillä on koulusuku ja se on itsekkin sellainen super hieno kouluponski <3. Sini otti meistä pari kuvasta.


puspus ♥
Sitten siihen valkkuun. Olin vähän yllättynyt kun mä menin valkussa Repellä. Repe on meidän tallin omistajan kouluhevonen, jolla tallin omistajan tytöt ovat kisailleet. Viime vuonna se sijottui monissa kansallisissa koulukisoissa, joten hieno se todellakin on. HeA:ta sillä on kisattu pääasiassa. Se on kumminkin käynyt viime aikoina paljon tunneilla, koska tytöillä ei ole aikaa ratsastaa sitä omien hevostensa ohella. No menin sillä kumminkin noit ekat 20-30 minuuttia ja se oli ihan sairaan vaikee :D. Sen ravi on sellasta XL-kokoa ja en osannut istua sellä yhtään. Sitten vaihdoin Korppuun. Korppu taisi olla siinä vaiheessa jo vähän väsähtänyt koska se ei olisi yhtään halunnut liikkua eteenpäin ja ei kuunnellut pohjetta kauhean hyvin, mutta se oli ihan söpö silti. Sitten menin vielä Turbolla. Turbo oli tosi söpö, se vaan kulki nyökyssä ja painoi eteenpäin. Varsinkin oikeassa laukassa tuntui, että riitti, että mä vain istuin siellä ja se vain teki kaiken työn mun puolesta :D. Mutta Turboki oli oikein söpö ♥ Pari kuvaa Korpusta ja Turbosta  © Simppa <3. Ja Turbo on siis tuo suokki ja Korppu tuo ruunikko :)


2 kommenttia:

  1. hehee et uskonu mitä sanoin tuupsast!!! nyt kanattaa uskoo ;) tuitui<3 nauran ku katot vaa peilii nois kahes vikas fotos :D oikee asenne

    VastaaPoista
  2. haha oon nii söpö ni pitää peilaa <33 ja tuupsa oli iha super hieno!

    VastaaPoista