sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

45 | Of all the faces, you were the one next to me ♥

Hei taas :) ! Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, keskiviikkona meillä oli estetunti ja olin jopa super reipas ja menin sille tunnille. Menin arvatenkin Mialla, jolla hyppään melkeimpä aina. Hyvä vaan näin :D. Me mentiin tunnilla pienimuotoista rataa ja meillä oli aina tietty askelmäärä, joka meidän piti laskea kun lähestyimme ja kun laskeuduimme. Askelten piti sopia esteelle mentäessä, joten tehtävä oli yllättävän vaikea, kun piti noin 3-6 askeleen päästä pystyä hahmottamaan, milloin alkaa laskemaan. No minulla tämä ei suurimmaksi osaksi onnistunut, mutta sain pari kertaa laskettua ihan oikeinkin. Mia oli ihan liekeissä <3. Alkutunnista se oli tosi hidas pohkeelle ja muutenkin tosi laiska, mutta kun aloimme tulla rataa poni innostui. Se oli ihan super söpö kun se vaan meni ja sitten se ei meinannut enää kuunnella puolipidätteitä. Oli ihan hauska tunti, varsinkin estetunniksi, joten olen ihan tyytyväinen, että menin :) Kuvista kiitos Annalle ja ei herran jestas nää mun ilmeet ei tartte kattoo niitä :DNo lauantaina meillä oli kouluvalmennus ja me mentiin K.N. osia ja kait vähän A:10 osia. Meillä on taas parin viikon päästä koulukilpailut ja toivon ykköseksi Spottia K.N.ään. No me aloitettiin noin 10-15 min alkuverkalla, joka on yhtä pitkä kun meillä on sisäkisoissa meidän verryttelu aika. Aloitin ihan vain sillä, että Spot olisi rento, koska se jännittyy äärimmäisen helposti ja lähtee kipittelemään.Tein sitten pari siirtymistä ja muuten vain menin ihan ympyröillä ja suoraa uraa koitin saada ponia rentoutumaan. Se oli heti alkutunnista aika kivan tuntuinen, pidätteet eivät ihan meinanneet mennä takajalkoihin asti ja koitinkin niitä sitten saada läpi.

Sitten me aloimme tulla vasenta lävistäjää niin, että oli 3 askelta laukkaa ja 3 käyntiä. Laukka nousi tosi hyvin ja pyöri heti nostosta, mutta Spot ei meinannut siirtyä käyntiin. Se koitti vain ravailla. No kun sain sen sitten siirtymään käyntiin niin se vain kipitteli. Kävelinkin sitten useammin vähän pidemäpiä pätkiä ja koitin vain saada käynnin rennoksi. Sitten tulimme samaa lävistäjää ihan kokonaan laukassa ja samaa toiseen suuntaan. Pidätteet eivät ihan meinanneet mennä läpi siirtymisissä, mutta kun siirryimme laukasta-raviin niin poni rentoutui aika nopeasti.

Sitten teimme vielä loivaa kolmikaarista molempien pitkien sivujen keskelle ja voltteja. Meidän kenttä oli aika suuri, joten kolmikaarisista tuli vähän isompia, kuin radalla niistä tulisi. Ideana oli vain, että haimme kolmikaarisiin tarkkuuttaa, että keskihalkaisijalla piti käydä. Spotin ravi olisi saanut olla ehkä ihan vähän pidempää, mutta se meni heti kun sitä yritti pidentää niin poni jännittyi ja lähti kipittämään. Saimme kumminkin pari ihan kivaa kolmikaarista, poni vaihtoi asetuksen keskellä aina tosi hyvin ja taipui kumpaankin suuntaan.

Over all olin ihan tyytyväinen tuntiin. Spotti on koko ajan vain parempi ja parempi valkuissa, ehkä tämä tästä alkaa vielä toimimaan ihan kunnolla. Vähän minua vieläkin harmittaa, että en mene enää Bobbylla valkuissa... Mietin juuri, että pitää mennä sillä joku päivä irtotunnille, koska minulla on kauhea ikävä jo sen selkään. Kuvista iso kiitos Simpalle

You're the closest to heaven that I'll ever be ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti